Poveri-hanke kulkee eteenpäin hyvällä fiiliksellä!

Poverin työvalmentajat ovat olleet työntouhussa koronaviruksesta huolimatta. Onneksi viestit ja ohjaus kulkevat tietotekniikan avulla ja pääsemme näin pitämään yhteyttä toisiimme, vaikka kaipaamme myös mukavia tapaamisia yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. TEAMS-ohjelman kautta olemme päässeet pitämään kokouksia ja tapaamaan asiakkaita. Lisäksi tietysti käytämme jo tutuksi tulleita WhatsApp-sovellusta, tekstiviestejä ja Skypeä. Siis keinoja riittää, miten saadaan yhteys työvalmentajien ja asiakkaiden välille.

Ihan parasta on, että Poverin työntekijöihin on otettu yhteyttä rohkeasti erilaisissa asioissa! Pohjoisin yhteydenotto on Rovaniemeltä, eteläisimmät Turun ja Helsingin seudulta. Aika monta kilometriä mahtuu tuohon väliin, voimme siis huomata, että #suomitoimii  #yhdessä selviämme tästäkin.

Työvalmentajat ovat keksineet myös uusia keinoja, miten tietoa saadaan eteenpäin. Oletteko huomanneet Facebookissa esimerkiksi Työnhakupajan? Käy katsomassa ja hakemassa parhaat vinkit työnhakuun! Lisäksi Facebookista voit löytää ohjeita työttömäksi ilmoittautumiseen ja veroilmoituksen tekemiseen. Lisäksi erilaisia ohjeita asiointiin on tulossa lisää koko ajan. Jos sinulla on toive liittyen johonkin ohjeeseen tai uuteen aiheeseen, johon tarvitaan ohje, laita Poverin työntekijöille vinkki, niin yritämme toteuttaa sen.

Tiesitkö?

  • Viimeisen kuukauden aikana työvalmentajat ovat antaneet ohjausta 71 tuntia!
  • Poveri-hankkeen Facebook-sivuilla videoita on klikattu 649 kertaa!
  • Poveri-hankkeen Facebook-sivujen julkaisuihin on sitouduttu 299 kertaa!

Kiitos kuuluu teille POVERIn asiakkaille! #suomitoimii #yhdessä #kpspoveri

Poveria päivääsi!