Frisbeegolftapahtuma Åvikissa lauantaina 9.5.2020

Lauantaina 9.5. Palvelukeskus Åvikin juhlasalissa on mahdollisuus osallistua maailmanlaajuiseen naisten frisbeegolftapahtumaan. Idean toteuttajana toimii Åvikin ohjaaja Soile Mutikainen, jolle laji on lähellä sydäntä. Vuodesta 2012 lähtien on järjestetty joka toinen vuosi Äitienpäivän viikonloppuna globaali naisten frisbeegolfkisa. Kisaan ovat olleet tervetulleita kaikki naiset ja tytöt ikään ja taitotasoon katsomatta.

Tänä vuonna koronatilanne sotki suunnitelmat ja kisaa ei voida järjestää. Onneksi lajin parissa on idearikkaita naisia ja Erin Oakley sai idean, kuinka saadaan naiset ympäri maailmaa tuotua yhteen. Ideasta syntyi Women’s Global Putting Extravaganza-kisa.

Soilen ajatus on, että Åvikin asukkaille ja työntekijöille tarjotaan mahdollisuus olla osa tätä isoa tapahtumaa. Kisaan voivat osallistua kaikki halukkaat Åvikin naiset. Koronavirustilanteen vuoksi saliin ei kokoonnuta kaikki samaan aikaan, vaan jokainen osallistuja tulee tekemään suorituksensa itse tai ohjaajan kanssa.

Isot kiitokset Soilelle arkea piristävän tapahtuman ideoinnista ja järjestämisestä! Juuri tällaista toimintaa me tarvitsemme nyt, kun koronavirus on rajoittanut asukkaiden harrastus- ja virkistystoiminnan mahdollisuuksia.