Yhteistyötä kuuloalan toimijoiden kanssa Jyväskylässä

Torstaina Jyväskylän alueen kuuloalan toimijat päätyivät saman pöydän ääreen. Oli todella hienoa huomata, kuinka iso ja hieno joukko saatiin saman pöydän ympärille. Keskustelun aiheena oli viittomakieliset palvelut Jyväskylässä. Saimme todeta, että meillä on paljon hienoja palveluja olemassa mutta samaan aikaan pohdimme, miten asiakkaat tavoittaisivat paremmin nämä järjestöjen palvelut ja tietysti mitä parannettavaa olisi.

Toinen yhteinen huolenaiheemme oli asiakkaat, jotka eivät itse jostain syystä pääse palveluiden äärelle tai löydä tarvitsemaansa palvelua. Toiveena onkin, että saamme yhteistyötä tiivistettyä ja näin tuotua jo olemassa olevia palveluja lähemmäs asiakkaita.

Keskustelu oli niin vilkasta ja idearikasta, että unohdimme tietysti kuvata hienon joukon. Kiitos koko joukolle, mukana olivat Kuurojen Palvelusäätiö sr eli POVERI, PASSI-ohjelma ja Metsolasta Kotiin annettavat palvelut, Kuurosokeat ry, Kuuloliitto ry, Kuurojen Liitto ry, Viito ry, Jyväskylän Kuurojen yhdistys, Jalo ry, Viittomakielen keskus ja Jyväskylän kaupungin vammaispalvelut.

Jotta palaverissa tuodut asiat eivät jää tähän, muodostimme joukostamme työryhmän, joka alkaa työstämään tapahtumaa meille kaikille. Kannattaa siis pitää silmät auki! Syksyllä on tulossa jotain kivaa kaikille!

Yhteistyössä on voimaa!