Hyvää kansallista viittomakielen päivää 12.2. ja ystävänpäivää 14.2.!

Palvelukeskus Metsola

Tiistaina 8.2. Palvelukeskus Metsolan asukaskokouksessa keskusteltiin kansallisesta viittomakielen päivästä asukkaiden kanssa. Asukaskokouksessa oli  paikalla seitsemän asukasta. Ohjaaja kertoi viittomakielen päivän taustaa ja  jokainen mukana ollut asukas kertoi oman lempiviittomansa. Asukkaiden kanssa askarreltiin käsien kuvat ja ne laitettiin yhdessä yhteisten tilojen seinälle.

Lauantaina juomme yhdessä  kakkukahvit viittomakielen päivän kunniaksi.

Ystävänpäivä on 14.2. Me vietämme päivää tiistaina 15.2. asukaskokouksessa, jolloin juodaan kahvit ja järjestetään ystävänpäivä-teemaista ohjelmaa.

 

Palvelukeskus Runola

Nyt olympialaisten aikaan kokoonnumme mahdollisimman suurella porukalla kisakatsomoon seuraamaan kilpailuja. Nytkin jännitettiin porukalla naisten 10 km hiihtoa ja kohta alkaakin jääkiekon Suomen ottelu.

Olympialaiset 2022

Olemme seuranneet eri lajeja riippumatta siitä, onko mukana suomalaisia. Monet ovat tykänneet Curlingista ja niitä sääntöjäkin on opeteltu.

Viittomakielen päivää vietetään urheilun merkeissä ja jos aikataulu sallii, ajatuksena on muistella porukalla Runolan olemassaolon aikaa. Jutellaan mukavista muistoista vuosien varrelta.

Ystävänpäivää vietetään maanantaina ja luvassa on mukavaa yhdessä oloa. Askarrellaan ystävänpäiväkortteja. Jos sää sallii ja aurinkoa on näköpiirissä, niin ulkoillaan.

 

Palvelukeskus Salmela

Salmelassa vietetään Ystävänpäivänä ”Rakkausbingoa” klo 14.

Rakkausbingo

Bingon jälkeen päiväkahvilla herkutellaan sydänaiheisilla, teemaan sopivilla  leivonnaisilla.

Passi-hanke toivottaa hyvää viittomakielen päivää!

Poveri-hankkeen Viittomakielen päivän tervehdys