Meistä sanottua

Tällä sivulla Kuurojen Palvelusäätiön asiakkaat ja henkilöstö kertovat ajatuksiaan säätiön palveluista ja toiminnasta.

 

Poveri

Oman elämän ja uran hallintaa

”Poveri on tärkeä hanke viittomakielisille ja olisi toivottavaa, että hanke jatkuu jatkossakin.”
”Poveri on aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja tekee todellakin asioiden eteen töitä.”
”Hieno ja tarpeellinen työmuoto. Tärkeä, että palvelu kattaa koko Suomen. Kiitos!”
”Aina olen saanut tietoa kun olen pyytänyt, ja myös ohjaaja on ottanut minuun yhteyttä kun asia on niin vaatinut työnhaussa.”

Sari Pasma

Runolan työsuojeluvaltuutettu, Sari PasmaUskon, että jokaisella työyhteisön jäsenellä on vastuu työyhteisön hyvinvoinnista. Runolan työntekijät ovat lähestyneet minua työsuojeluvaltuutettuna erityisesti työn kuormittavuuteen liittyvissä pulmissa, ja olemme pyrkineet ratkomaan niitä yhdessä esimiesten kanssa. Kuurojen Palvelusäätiö panostaa henkilöstön psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin esimerkiksi koulutuksen ja varhaisen tuen muodossa.
– Sari Pasma, työsuojeluvaltuutettu, Palvelukeskus Runola
.

Runolan työsuojeluvaltuutettu, Sari Pasma

Helli Korppi

Runolan vanhin asukas Helli KorppiVuodesta 1995 Runolassa asunut, nyt 95-vuotias Helli Korppi on Runolan vanhin asukas. Hän on rohkea, huumorintajuinen ja utelias elämää kohtaan sekä aktiivinen toimissaan ja monitaituri tekemisissään. Helli ei tällä hetkellä osaa kertoa mikä hänen elämässään voisi olla paremmin. Hän on Runolan viittomakielisiin palveluihin tyytyväinen ja ne auttavat häntä ylläpitämään elämää hyvänä ja arvokkaana.

Runolan vanhin asukas Helli Korppi