Palvelukeskus Sampola, Hämeenlinna

Palvelutalo ja työkeskus Sampola sijaitsevat Hämeenlinnassa, idyllisen Hämeen linnan läheisyydessä. HYVÄ ARKI ASUU SAMPOLASSA!

Palvelutalo Sampola tarjoaa vammaispalvelulain mukaista palveluasumista kuuroille ja kuurosokeille henkilöille. Asiakkaat tulevat palvelutaloon kunnan maksusitoumuksella ja maksavat itse asumiseen ja elämiseen liittyvät muut kustannukset.

Palvelutalossa on 18 asuntoa ja yksi seitsemän asuinhuoneen ryhmäasunto yhteiskeittiöllä, sekä tukiasuntoja palvelukeskuksen läheisyydessä.

Itsenäistä elämää

Tuemme asiakasta itsenäiseen ja mielekkääseen elämään. Tähän liittyy olennaisesti elämänhallinnan tukeminen, hyvinvoinnin seuranta ja lääkehuolto sekä sosiaali- ja kuntoutuspalveluihin liittyvä tuki. Palvelutalossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Vertaisryhmän ja viittomakielentaitoisen henkilöstön tuella asukkaalla on mahdollisuudet hyvään arkeen. Arkea tukee mielekäs työtoiminta/päivätoiminta työkeskuksessa, sekä läheisten kanssa tehtävä yhteistyö. Sampolassa ilmestyy Sampola-lehti, joka on tarkoitettu asukkaille, läheisille ja työntekijöille.

Palvelukeskus Sampolassa toimii myös viittomakielinen kotihoito ja päivätoiminta, jotka tarjoavat palveluita kotona asuville viittomakielisille.

Sampolan yhteystiedot

Palvelukeskus Sampola
Brahenkatu 26
13100 Hämeenlinna

Puhelin 044 733 1563

Sähköposti: palvelukeskus.sampola(at)kpsaatio.fi

Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)kpsaatio.fi

Palvelutalon toimisto
Brahenkatu 26
13100 Hämeenlinna

Puhelin 044 733 1563

Sampolan vastaava ohjaaja on Maritta Ilola.Palvelukeskusvastaava

Maritta Ilola
Puhelin: 040 741 1545

Vastaava ohjaaja

Raila Rautaparta
Puhelin: 040 846 2304

Vastaava työvalmentaja

Kimmo Uschanoff
Puhelin: 050 375 0051

Sampolan palvelukeskus kartalla

Seuraa Palvelukeskus Sampolan uutisia Facebookissa