Palveluasumista Metsolassa

Palvelukeskus Metsola Jyväskylässä tarjoaa autettua ja tuettua palveluasumista eri-ikäisille syntymästään kuurosokeille, viittomakielisille ja viittomakieltä käyttäville henkilöille.

Antinkoti on ryhmäkoti, jossa on yhdeksän autetun palveluasumisen paikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone, joiden lisäksi ovat kodin yhteiset tilat. Antinkodin henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Metsolan tuetun palveluasumisen paikkoja on yhteensä kymmenen, joista kuusi sijaitsee aivan Antinkodin pihapiirissä sekä neljä läheisessä rivitalossa. Tukiasumisen asukkailla on omat asunnot, joiden lisäksi käytössä ovat yhteiset tilat, joissa on mahdollisuus tavata muita asukkaita sekä ruokailla lämpimät ateriat. Tukiasukkaat saavat ohjausta lähinnä päivisin ja iltaisin, mutta tarvittaessa myös akuuteissa tilanteissa yöaikaan.

Molemmissa asumismuodoissa ohjaajat avustavat ja ohjaavat asukkaita heidän tarvitsemissaan toimissaan. Asukkaille suunnitellaan yhdessä heidän kanssaan jokaiselle sopiva yksilöllinen viikko-ohjelma.

Metsolan läheisyydessä sijaitsee Bovalliuksen erityisammattikoulu.

Palveluasumiselta edellytetään asukkaan kotikunnan maksusitoumusta ja asukkaan itsensä kustannettavaksi jää vuokra, ateriat sekä muut omat henkilökohtaiset menot.

Yhteystiedot

Palvelukeskus Metsola
Keljonkatu 40
40600 JYVÄSKYLÄ

GSM: 040 575 4044
Sähköposti: ohjaajat.metsola(at)kpsaatio.fi

Asumiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Johtaja Jaana Ruippo
GSM: 040 702 8055
Sähköposti: jaana.ruippo(at)kpsaatio.fi

Vastaava ohjaaja Minna Vesa
GSM: 050 309 3979
Sähköposti: minna.vesa(at)kpsaatio.fi