Auttava Linja

Tarjoamme viittomakielisille, kirjoittamalla kommunikoiville sekä heidän omaisilleen mahdollisuuden keskustella henkilökohtaisista asioista sekä arjen tuomista haasteista/onnistumisista luottamuksellisesti sähköpostin tai WhatsApp-videopuheluiden kautta.

Päivystäjät ovat viittomakieleen sekä kommunikaatioon perehtyneitä työntekijöitä vahvuuksina kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen, muistiasiantuntemus ja ikääntymisen haasteet.

Palvelussa toteutuu luottamuksellisuus, yhteydenottajan kunnioittaminen ja ehdoton vaitiolovelvollisuus. Voit valita sinulle sopivimman yhteydenottotavan.

Tänä poikkeuksellisena korona-aikana viittomakielinen Auttava linja palvelee laajennetuin aukioloajoin lähes koko kesän. Auttava linja tarjoaa hyvinvointi- ja elämäntapaneuvonnan lisäksi matalan kynnyksen keskustelutukea, henkistä tukea ja hyvää mieltä tässä uudessa tilanteessa kaikille viittomakielisille mukaan lukien kotipalveluiden asiakkaat sekä sosiaalisessa eristyksissä olevat palvelukeskusten asukkaat. Auttava linja tarjoaa myös tarvittaessa kriisiapua. Päivystäjään voi ottaa yhteyttä videopuheluin ja tekstiviestein (myös Whatsapp).

 

Päivystykset avoinna:

Ma klo 12 – 15
Ke klo 17 – 19
Pe klo 12 – 15

Päivystäjä ja yhteystiedot 

Johanna 040 7789 799 WhatsApp videopuhelut/-viestit, tekstiviestit  

Sähköposti   auttavalinja.paivystys@gmail.com